Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pentutreffit

OnniPetillä järjestetään pentutreffit torstaisin klo. 17.00-18.00

 

Pennut on jaettu pääsääntöisesti kahteen ryhmään; 17.00 pienet/nuoremmat ja 17.30 isot/vanhemmat pennut. Treffit ovat maksuttomia.

Pennuilla on käytössä iso n.6mx10m tila temmeltää, pohjana kokolattiamatto.

 

Pentutreffeillä pennut saavat vapaasti leikkiä sekä samalla kehittää tärkeitä koirien välisiä sosiaalisia taitoja turvallisessa ympäristössä.

Leikki kehittää myös pennun koordinaatiota, lihaksistoa ja luustoa sekä vahvistaa pennun taitoa lukea muita koiria ja tuo pennulle myös itseluottamusta. Samalla pentu pääsee tutustumaan erilaisiin ja eri rotuisiin kavereihin leikin tiimelyksessä.

  • Pentutreffien yläikäraja on n. 5kk. Pennun tulee olla perusterve ja hyvin voiva tullessa treffeille. Jokainen pentu on hieman eri aikaan valmis tulemaan leikkimään muiden kanssa uuteen ympäristöön, jos olet epävarma milloin teidän olisi hyvä tulla mukaan ja/tai mihin ryhmään niin autan mielelläni tai pohditaan yhdessä.
  • On hyvä antaa pennun tutustua uuteen ympäristöön rauhassa ja laajentaa uusiin paikkoihin hiljalleen, tämäkin on hyvin yksilöllistä miten pentu reagoi uusiin tilanteisiin ja paikkoihin.
  • Pennun on tärkeää kokea paljon uusia asioita mutta samalla pentua ei saa kuitenkaan pakottaa mihinkään uuteen vaan turvallisesti kokea asioita yhdessä omistajan kanssa sekä omistajan tuella ja positiivisella rohkaisulla.
  • Jos pentua jännittää, voi hän turvallisesti kurkisetella ensin portin takana muiden leikkiä ja liittyä joukkoon kun hyvältä tuntuu. :)
  • Ilmoitathan tulostasi etukäteen, jotta saadaan pentusi sopivaan ryhmään leikkimään.
  • Käytäthän koirasi tarpeilla ennen leikkimään tuloa, sekä tarvittaessa kesken leikkien jotta sisälle sattuisi mahdollisimman vähän vahinkoja. :)

 

 Ilmoittautua voit numeroon 044 9841 070 viestillä/soittamalla tai OnniPetin facen kautta.

 

Lämpimästi tervetuloa pikkutassut! :)