Bilanx kissanruoka maistuu kissoille

  • 10 Jul, 2022

Bilanx kissanruoka on kissoille hyväksi

Bilanx kissanruoka on laadukasta ja viljatonta ruokaa ilman ylimääräisiä lisäaineita kuten sokeria. Korkealaatuiset tuotteet ovat eläinlääkärien suunnittelemia, herkullisia reseptejä kokeillaan ja kehitetään makuraatina toimivien kissojen kanssa. Bilanx kissanruuat ovat tutkittuja, turvallisia ja jatkuvasti testattuja tuotteita, sillä kissasi ansaitsevat vain parasta! Maukkaat, ravinteikkaat ja hyvin sulavat ruoat ovat pitävät kissasi elimistön terveenä ja kissasi voi hyvin.

Bilanx kissanruoka valmistetaan luonnollisista raaka-aineista

Luonnollisista raaka-aineista valmistettua Bilanx kissanruokaa on saatavana sekä kuiva- että märkäruokana. Tuotteita löytyy niin pennuille kuin seniorikissoille, valikoimaa on kissan koko elinkaaren ajan. Ruokien lisäksi kissoille on tarjolla huikean maukkaita herkkupaloja. Laajasta valikoimasta löydät varmasti kissasi makuun mieluisan maun, ja merkki tarjoaakin tuotteilleen aina 100% tyytyväisyystakuun.

Pohjoismaisista aidoista ja laadukkaista raaka-aineista ylpeydellä valmistettu kissaruoan raaka-aineet ovat peräisin paikallisilta tuottajilta, tuoreena lisätyt ainekset ovat sisältävät paljon arvokkaita ravinteita. Lohiöljyt tukevat turkin ja ihon hyvinvointia, kuidut ja prebiootit huolehtivat suoliston kunnosta. Bilanx kissanruoat ja herkut sopivat aikuisille kissoille rodusta riippumatta. Lihansyöjinä kissoille on tärkeää, että ravinnossa raaka-aineet ovat oikeassa suhteessa sekä proteiinin määrä on riittävä, ja päivän ruoka-annos täyttää kissan ravinnontarpeen.

Bilanx kissanruoilla on makutakuu

Kaikki tuotteet on tuotettu tuulivoimalla yhtiön omassa tehtaassa Tanskassa, kestävä kehitys otetaan huomioon kaikilla osa-alueilla tuotannossa. Tehtaalla on vuosikymmenien kokemus tuotteiden valmistamisesta, testaamisesta ja kehittämisestä. Jos jostakin syystä et olisi tyytyväinen Bilanxin kissaruokaan tai makupaloihin, he hyvittävät kyseisen tuotteen hinnan sinulle.