Suomalainen kissanruoka

  • 14 Aug, 2022

Suomalainen kissanruoka maistuu monille kissoille.

Aina puhutaan, että pitäisi suosia kotimaista ruokaa ja tuotteita. Nyt markkinoille on tullut onneksi kotimaista ruokaa myös kotieläimillekin, joten kotimaisuuteen pystyy panostamaan entistä paremmin. Kokonaan suomalaista kissanruokaa on saatu vuodesta 2018 asti, tuottaja on Eläinruokatehdas Lemmikki ja merkkinä on Oscar. Suomalainen kissanruoka sisältää kotimaisia raaka-aineita ja ovat ammattilaisten huolella suunnittelemia. Ne ovat maistuvia, sisältävät tarpeeksi proteiinia sekä lihaa ja ovat hyvin sulavia.

Suomalainen kissanruoka on hyvä valinta

Markkinoilla on saatavilla kuivaraksujen lisäksi myös suomalaista täysravintoa, lihaa ja herkkuja. Täysravinto ja liha ovat hyvä lisä kuivaraksujen rinnalle tyydyttämään proteiinin tarvetta ja tuomaan lisää nesteytystä kissalle. Lihan repiminen on kissan hampaille hyväksi ja auttaa toteuttamaan sen lajinomaista käytöstä. Suomalainen liha on laadultaan hyvää ja turvallista.

Voit helposti tilata kaikki kuivaraksut, märkäruoat ja lemmikkitarvikkeet netistä. Palvelu helpottaa ja nopeuttaa arjessa tuoden tarvitsemasi asiat kotiovellesi. Eri ruokien ja tarvikkeiden tarjonnan kirjo on laaja ja nykyisin myös kotimaisia tuotteita ja ruokia on hyvin tarjolla. Kerralla voi tilata isommankin määrän ja kokeilla vaikka erilaisia merkkejä.

Kissa on lihansyöjä

Koska kissa on lihansyöjä, on sen anatomia ja aineenvaihduntakin sen mukaiset. Kissa tarvitsee ihmisiä ja koiria enemmän proteiinia ja energiaa, sillä niitä kuluu paljon lihasten ja elimistön lisäksi myös esimerkiksi turkin ylläpitoon. Siksi kuivaraksujen rinnalle olisi hyvä valita myös suomalaista täysravintoa tai lihaa.